Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

De zomerkampen zijn weer begonnen!

De volgende dag was het na het ontbijt tijd voor een heuse speurtocht. Overal hingen stukjes aluminiumfolie en na het volgen van het spoor in hun superheldenkostuum kwamen de bevers uit bij een rare professor met een grote baard. De professor zei dat hij normaal gesproken de superkrachten maakte voor alle superhelden, maar dat hij nu het recept was vergeten! Hij had alleen nog allemaal zakjes met gekleurde pillen, maar hij wist niet meer in welke volgorde die pillen moesten. De bevers wilden de professor graag helpen en namen de pillen mee, in de hoop dat zij achter de volgorde konden komen. Vlakbij de professor was een hele leuke speeltuin, waar de bevers de rest van de middag lekker konden spelen. Gelukkig was het lekker weer.

Na aankomst in het clubhuis, moesten de bevers echt even uitrusten van de lange dag. Daarna stond er een heerlijke spaghettimaaltijd op het menu. Al hadden sommige bevers wel een beetje moeite met hun bord leeg eten. Na het eten kon iedereen weer even lekker spelen, totdat iemand een gekleurd papiertje met een nummer erop vond. Al snel kwamen ze erachter dat dit de volgorde van de pillen betekende en toen alle papiertjes gevonden waren, wisten de bevers de volgorde precies! Dat moesten ze maar gauw aan de professor gaan vertellen…

Na een goede wasbeurt van alle modderige voeten was het alweer bedtijd. En iedereen viel al heel snel in slaap na zo’n lange dag.

De volgende dag moesten de bevers wakker gemaakt worden door de leiding! Ze moesten snel hun spullen opruimen, want vandaag ging iedereen weer naar huis. Na het ontbijt mochten ze nog even spelen. En wie kwam daar aan: de professor! Hij had gehoord dat de bevers het recept weer wisten en had als bedankje een cadeautje meegenomen: waterpistolen!!! Daar konden de bevers zich prima mee vermaken, totdat de ouders er alweer waren om naar huis te gaan.

Aangekomen in Voorhout was iedereen blij om papa en mama weer te zien, om alle mooie verhalen te vertellen. Het was geweldig weekend en de leiding heeft in ieder geval nu alweer zin in het volgende kamp!

 

Kijk hier voor de foto's van het Beverkamp

Geschreven door Edwin Koster op Thursday July 9, 2009

Permalink - Category: Bevers

« Verkenner voorjaarsweekend - Welpenkamp 17 t/m24 juli »