Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Wie zijn we

Scouting Boerhaavegroep Voorhout telt ruim 150 leden, verdeeld over 7 speltakken. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen al lid worden van de groep. Alle speltakken hebben zaterdag opkomst. Voor de verschillende tijden per speltak kunt u op deze site alle informatie vinden.

Ons clubhuis bevind zich aan de Sportlaan 5, tegenover de ijsbaan.

Naast de gewone opkomsten wordt er binnen elke speltak 1 tot 2 keer per jaar een weekendkamp georganiseerd. Bij deze weekendkampen slapen de jeugdleden gezellig 1 nachtje in het clubhuis. Ieder seizoen wordt afgesloten met een zomerkamp. De jongste speltak, de bevers, logeren een weekeindje in een ander clubhuis ergens in West-Nederland. De welpen en de kabouters bivakkeren een weekje in een ander clubhuis ergens in een andere Nederlandse provincie. De oudere speltakken, de verkenners, de padvindsters en RSV (explorers) gaan een week primitief kamperen in Nederland of daarbuiten. De jeugdleden worden 8 dagen lang op allerlei fronten intensief beziggehouden. Op kamp wordt er een hele week met een thema gewerkt.

Om de club financieel gezond te houden, worden er door de Boerhaavegroep ook ieder jaar een aantal terugkerende (groeps) acties gehouden zoals Heitje voor een Karweitje, de Nationale Scouting Loterij en het assisteren van talrijke Voorhoutse verenigingen met hand- en spandiensten.

Geschreven door Edwin Koster op Sunday December 3, 2017

Permalink -

Foto's »