Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Groepsactiviteit Op. Hete Kolen

Geplaatst door Nanouk Bel op Monday 20 May 2019 21:55

Zaterdag 18 mei reisden de scouts af naar de Duindamseweg in Noordwijk om de mijnbouwers onder leiding van Sil Vermunt te helpen. De mijnbouwers verzetten zich tegen het wanbeleid van de directrice en willen de mijn overkopen. Van Sil Vermunt had de Boerhaavegroep een brief ontvangen waarin hij de situatie uitlegde en ons om hulp vroeg.

Lees meer: Groepsactiviteit Op. Hete Kolen


Opkomstplanning gehackt

Geplaatst door Eric Koster op Sunday 6 Jan 2019 21:06

Zaterdag 5 januari was de eerste opkomst van 2019 voor de scouts van de Boerhaavegroep in Voorhout. Maar er was gelijk een probleem: de opkomstplanningen voor 2019 waren gehackt! De scouts konden alleen het wachtwoord voor de opkomstplanningen terugkrijgen als ze veel losgeld zouden betalen. Hoe moet dit nou verder?

Lees meer: Opkomstplanning gehackt


Ton Koster neemt afscheid als stichtingsvoorzitter

Geplaatst door Edwin Koster op Monday 10 Dec 2018 19:28

Zaterdag 8 december heeft Ton Koster een feestelijk afscheid gekregen bij Scouting Boerhaavegroep Voorhout. Na meer dan 34 jaar, waarvan een gedeelte als voorzitter van de stichting, is Ton Koster gestopt als bestuurslid. Het huidige bestuur vond dit een goede gelegenheid om Ton in het zonnetje te zetten en als verrassing een receptie te houden. 

Lees meer: Ton Koster neemt afscheid als stichtingsvoorzitter


Indiana Rick & Chris op bezoek bij de padvindsters

Geplaatst door Edwin Koster op Monday 10 Dec 2018 19:36

In het weekend van 16-17 november hebben de padvindsters geproefd aan avontuur Een vloek rustte op het padvindsterlokaal. Niemand wist waardoor of waarom. Het was er zo koud dat je er klappertanden van kreeg. En dat niet alleen. Je zag er geen hand voor ogen, de lichten vielen zomaar uit. Hier konden de padvindsters niet slapen, we moesten de vloek opheffen.

Lees meer: Indiana Rick & Chris op bezoek bij de padvindstersBloembollenactie 2018

Geplaatst door Edwin Koster op Sunday 7 Oct 2018 14:16

4luik 2018 cropZaterdag 6 oktober vindt de jaarlijkse bloembollenactie plaats. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur gaan de jeugdleden langs de deuren van Voorhout en verkopen zij met veel plezier krokussen, tulpen, narcissen en blauwe druifjes.

Zo vlak voor de winter een perfect moment om de bollen te planten. Zo heeft u uw tuin klaar voor het voorjaar en draagt u daarnaast bij aan het voortbestaan van onze vereniging.

Ook dit jaar hebben we weer 4 soorten bloembollen geselecteerd:

  • Blauwe druifjes (25 stuks per zakje)
  • Gele narcissen (15 stuks per zakje)
  • Rode tulpen (15 stuks per zakje)
  • Witte krokussen (25 stuks per zakje)

De zakjes bloembollen kosten 3 euro per stuk en 4 zakjes voor 10 euro.

Ook is het mogelijk om bloembollen vooraf te bestellen; leuk voor uzelf, of familie en vrienden! Dit kunt u doen door te mailen naar bloembol@boerhaavegroep.nl. Op 6 oktober zal er bij het clubhuis een kraampje staan waar u de bestelde bloembollen kunt afrekenen en meenemen. Op de dag zelf is het natuurlijk ook mogelijk om (extra) bloembollen aan te schaffen, maar dan geldt wel: op = op!

Lees meer: Bloembollenactie 2018
Zomerkamp: Billy Bever op zoek naar superkrachten

Geplaatst door Edwin Koster op Sunday 7 Oct 2018 14:07

In de laatste week van juni werden de Bevers al uitgenodigd door Billy Bever om bij hem langs te komen in Zwanenburg. In het eerste weekend van de zomervakantie was het eindelijk zover, op naar het Beverzomerkamp!

Vrijdag 13 juli vertrekken de Bevers richting Zwanenburg. Met negen Bevers en vier leiding zal het een leuk weekend worden!

Lees meer: Zomerkamp: Billy Bever op zoek naar superkrachten