Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Weekendkamp padvindsters

Na een oer-Hollands patatje-met gingen we daar nog even vrolijk mee verder en werden ondertussen ook de oranje/rood/wit/blauwe kleren uit de koffers getrokken. Een uurtje later begon de spectaculaire show dan echt!
Linda en Linda waren er helemaal klaar voor en de teams gelukkig ook!

Er werd een show gespeeld met veel verschillende onderdelen: liedjes raden, uitbeelden, raad de grote bekende, weetjes en niet te vergeten het Rad van Fortuin!
Het was een ontzettend spannende strijd, maar uiteindelijk was team Rood de eerlijke winnaar!

Na deze zenuwslopende strijd was het tijd om ons bedje op te zoeken. Slapen gebeurde er uiteraard niet…

Al snel mochten alle padvindsters hun kleren weer aantrekken voor een dropping! Midden in een wijk in Oegstgeest mochten de meiden eindelijk hun blinddoeken afdoen en hadden zij uiteraard geen idee waar ze waren.
Al snel waren er herkenningspunten en zo belandden we bij de Klinkerbergerplas. Daar stonden de ‘enge mannen’ al op ons te wachten!
Na een tijdje heen-en-weer-geren sprongen we weer, moe en nat van de plassen in het gras, met zijn alle in auto, op weg naar het clubhuis.
Daar werden de pyjama’s weer aangetrokken en dook iedereen diep in zijn slaapzak, kort daarna was het muisstil in de zaal…

Dat duurde immers niet lang, om 9.00u ’s ochtends waren alle padvindsters weer springlevend en vonden ze het tijd om te ontbijten.
Na een heerlijk eitje moesten de spullen weer worden opgeruimd en konden we op weg naar het zwembad.

De autoritten door de Bollenstreek waren dit weekend spectaculair! Sommige automobilisten konden hun stuur niet helemaal recht houden en reden dwars door hele diepe plassen, wat natuurlijk ontzettend grappig is!

Aangekomen bij het zwembad dook iedereen het water in om er vervolgens 3 uur later weer uit getrokken te worden omdat het toch écht tijd was!

Bij het clubhuis zijn de laatste spulletjes ingepakt en was er nog een beetje tijd over voor de laatste disco van dit weekend. Al snel kwamen alle papa’s en mama’s hun kindjes weer halen en was het weekend weer voorbij…

Wij hebben het ontzettend leuk gehad, wij hopen jullie ook!
Liefs, de padvindsterleiding

Geschreven door Edwin Koster op Monday November 30, 2009

Permalink - Category: Padvindsters

« €1200,- opgehaald met Bloembollenactie! - Uitnodiging Groepskampvuur »