Home

VOORBEREIDINGEN GROOTSTE DOOLHOF TER WERELD IN VOLLE GANG

Op zaterdag 21 juni gaat het gebeuren. Dan organiseert Scouting Boerhaavegroep Voorhout een levensgroot doolhof op de IJsbaan van Voorhout. Dit unieke evenement vindt plaats vanwege het 50 jarig bestaan van de Voorhoutse Scouts. De IJsbaan wordt vol gezet met maar liefst 1500 meter bouwhekken. Hierdoor ontstaat een reusachtig doolhof. De voorbereidingen voor dit tijdelijke Doolhof zijn in volle gang.


De organisatie is in handen van Scouting Boerhaavegroep Voorhout. De groep organiseert jaarlijks grote en kleine evenementen voor haar leden. Daarnaast pakt zij regelmatig de uitdaging aan om voor de hele gemeente en de regio een groot evenement te organiseren. Het grootste doolhof allertijden biedt voor iedereen tussen 4 en 18 jaar (en iedereen die wil) de uitdaging om de uitgang te vinden. Dit is mogelijk via de uitzichttoren die in het midden is opgebouwd.
In het doolhof zullen 8 posten te vinden zijn waar opdrachten moeten worden uitgevoerd. Iedereen met een volle stempelkaart ontvangt een leuk aandenken.

De voorbereidingen voor dit evenement zijn in volle gang. Het doolhof zal gebouwd worden van bouwhekken die met een zeilen worden afgeschermd. Er zijn ruim 500 bouwhekken benodigd om het zelfontworpen doolhof te maken. Met ruim 40 vrijwilligers zal in de dagen ervoor, hek voor hek, het doolhof worden opgebouwd.
Met hulp van vele bedrijven en sponsors wordt dit evenement mogelijk gemaakt. 

Het doolhof staat op de Voorhoutse IJsbaan (Sportlaan 5, Voorhout). Het doolhof is geopend vanaf 11:00 uur tot 16:00 uur op zaterdag 21 juni. De entree tot het doolhof is gratis.
Meer informatie over het doolhof of Scouting Boerhaavegroep Voorhout is te vinden op de website:


===>> Bezoek de facebookpagina van het grootste doolhof en kom ook! <<===