Home

Inmiddels zitten we alweer halverwege het jubileumjaar van ons 50-jarig bestaan.
De eerste twee activiteiten staan alweer als een groot succes in de boeken van het jubileumjaar. De leiding is achter de schermen ook al geruime tijd erg druk bezig geweest met het plannen van deze en alle komende festiviteiten en activiteiten.
Zo hebben we het jaar feestelijk geopend op 7 september met een echte kick-off in het bijzijn van onze jeugdleden en de sponsoren. In november zijn alle jeugdleden met de leiding samen voor een landenspel naar de duinen geweest. Het was een groot succes en de duinen werden goed benut voor het grote landenspel.


Het komende half jaar staat  bomvol met leuke en gezellige activiteiten en feesten. Zo zullen we op 28 februari een heus circus in onze woelige stal ontvangen. Circus Boerhaave is voor al onze jeugdleden toegankelijk en ook zullen de bokkies en de hofband van de bokkies niet ontbreken bij dit feest. Alle jeugdleden mogen komen in hun mooiste pak. Na dit feest kunnen we de dag erna weer gezellig verder met het feest, we lopen dit jaar mee in de carnavalsoptocht in het dorp.
Een kleine maand verder mogen de leiding weer het verkleedgevoel opzoeken. We hebben 29 maart de vossenjacht op de agenda staan. Hierbij zullen we 50 vossen in het oude dorp gaan verstoppen en mogen alle kinderen uit de gemeente komen helpen om alle vossen te zoeken. 
Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar wat we allemaal doen bij scouting? De open dag op 21 juni is dan je kans om eens bij ons te komen kijken wat we allemaal kunnen doen. Er zal tijdens de open dag een groots doolhof staan op de ijsbaan waar je met je vriendjes en vriendinnetjes doorheen kan  lopen tijdens het uitvoeren van een paar leuke kleine typische activiteiten die we bij scouting doen.  Heb je de uitweg kunnen vinden dan kun je ook nog een tochtje in de kabelbaan maken bij ons clubhuis, marshmallows roosteren boven het kampvuur of binnen gluren in het clubhuis en wat foto’s bekijken van al onze variërende activiteiten voor en door onze jeugdleden van de afgelopen tientallen  jaren. 
Om dit bruisende jaar af te sluiten gaan we met al de jeugdleden op zomerkamp. En wel een speciaal kamp dit jaar. Een groepskamp. We gaan dit jaar met alle speltakken tegelijk op kamp. Het kamp zal een groot thema hebben en alle kinderen zullen deels gezamenlijk en deels met hun eigen speltak dit kamp draaien.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je al eerder komen kijken bij ons? Dat kan!! Kom dan op zaterdag eens bij ons kijken tijdens een opkomst waar de speltak van jou leeftijd mee bezig is. De opkomsttijden vindt je op onze site of kun je vragen via een mailtje dat je kunt sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.