Home

Start 50-jarig bestaan Scouting Boerhaavegroep
Zaterdag 7 september was het dan eindelijk zover, “de kick off” van ons jubileumjaar. Voor het scoutingclubhuis van de Boerhaavegroep stonden een metershoge Abraham en Sara.
Alle jeugdleden en hun ouders, sponsoren van het jubileumjaar en andere geïnteresseerden waren welkom om deze kick off mee te maken.
Bij aankomst bij het clubhuis kregen de jeugdleden hun groene jubileumshirt of -trui, zodat het uiteindelijk niet zwart, maar groen zag van de mensen!

Op het terrein  was een digitale klok aan het aftellen naar het 50-jarig bestaan en gezamelijk werden de spannende laatste 10 seconden afgeteld. Bij het bereiken van 0 regende het confetti en werd er kinderchampagne uitgedeeld. Daarna mochten alle jeugdleden op het grasveld van de ijsbaan een ballon oplaten met een kaartje eraan waar hun naam op stond. Vervolgens werd er een groepsfoto gemaakt en als afsluiter was er het spel 'ren-je-rot' met vragen over scouting Boerhaavegroep en scouting in het algemeen.
Later in het jubileumjaar zullen er nog verscheidene activiteiten georganiseerd worden die in het teken staan van het 50-jarig bestaan van de groep. De eerstvolgende is het kraampje op de braderie van de najaarsfeesten. Kom gerust langs voor meer informatie, of kijk op www.boerhaavegroep.nl.

 

===>>> De Foto's <<<===