Home

Vorig jaar is een klein groepje vrijwilligers samen gaan zitten omdat in 1963 de scouting Boerhaavegroep is opgericht, wat betekent dat wij 50 jaar bestaan.  Ze hebben het plan opgepakt om van het schooljaar 2013-2014 een knallend feestjaar te maken.

Na het maken van een plan zijn er deelcommissies gevormd voor een tiental activiteiten gedurende dit jaar en zijn de voorbereidingen hiervoor in volle gang. Er wordt ook druk gewerkt aan het verzamelen van sponsoren om dit jaar te bekostigen en er is een PR-commissie ontstaan.


Één van de taken van de PR-commissie is zorgen voor een logo voor het 50jarig bestaan, want dit logo komt op vele zaken te staan zoals op een insigne, vlag, T-shirt, trui en het wordt gebruikt als briefhoofd. Hiervoor hebben zij een wedstrijd onder de leden georganiseerd.

Zaterdag 6 juli was het dan eindelijk zo ver: De prijs uitreiking van de ontwerpwedstrijd voor een jubileumlogo. Onder de vele inzendingen hebben we twee winnaars gekozen:

Suzanne Bax & Nick Noort

Als prijs hebben ze een heerlijke taart ontvangen met daar op hun eigen ontworpen logo.

Nog heel even en wij kunnen van start met het feestjaar. Dit zal gebeuren op zaterdag 7 september op ons eigen clubhuis waarbij de jeugdleden, ouders en sponsoren zijn uitgenodigd. Het beloofd een knallend spektakel te worden. Wij hebben er erg veel zin in, wij hopen jullie ook!


P.S.: Houd de site in de gaten voor meer nieuws.