50jaar

Grootste doolhof allertijden - 21 juni

VOORBEREIDINGEN GROOTSTE DOOLHOF TER WERELD IN VOLLE GANG

Op zaterdag 21 juni gaat het gebeuren. Dan organiseert Scouting Boerhaavegroep Voorhout een levensgroot doolhof op de IJsbaan van Voorhout. Dit unieke evenement vindt plaats vanwege het 50 jarig bestaan van de Voorhoutse Scouts. De IJsbaan wordt vol gezet met maar liefst 1500 meter bouwhekken. Hierdoor ontstaat een reusachtig doolhof. De voorbereidingen voor dit tijdelijke Doolhof zijn in volle gang.

Lees meer: Grootste doolhof allertijden - 21 juni

Boerhaavergroep 50 Jaar!

Inmiddels zitten we alweer halverwege het jubileumjaar van ons 50-jarig bestaan.
De eerste twee activiteiten staan alweer als een groot succes in de boeken van het jubileumjaar. De leiding is achter de schermen ook al geruime tijd erg druk bezig geweest met het plannen van deze en alle komende festiviteiten en activiteiten.
Zo hebben we het jaar feestelijk geopend op 7 september met een echte kick-off in het bijzijn van onze jeugdleden en de sponsoren. In november zijn alle jeugdleden met de leiding samen voor een landenspel naar de duinen geweest. Het was een groot succes en de duinen werden goed benut voor het grote landenspel.

Lees meer: Boerhaavergroep 50 Jaar!

Reünie 29 juni 2014

Bij een 50-jarig bestaan komen er altijd een hoop herinneringen naar boven. Wat is er dan leuker dan dit delen met je (oude)scouting kameraden. Daarom organiseren wij een reünie op zondag 29 juni 2014. Bij deze reünie zijn alle oudleden en -leiding welkom.

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op

===>> http://reunie.boerhaavegroep.nl<<===

Wereldreis - Landenspel

Afgelopen 2 november hebben alle scouts een wereldreis gemaakt. Behalve een bezoekje aan Nederland en buurland Duitsland, zijn de scouts ook in Amerika, Australië, Italië, Rusland, China en Groot-Brittannië geweest.
In de Noordwijkse duinen gingen alle scouts met paspoort op pad om allerlei producten naar de juiste landen te brengen. Het spel begon bij het reisbureau, waar de groepen het product kregen wat ze naar het desbetreffende land gingen brengen. Bij elk land deden de scouts een spel dat typisch was voor dat land, waarna ze weer bij het reisbureau een volgend product konden ophalen.

Lees meer: Wereldreis - Landenspel

Kickoff 50 jarig bestaan

Start 50-jarig bestaan Scouting Boerhaavegroep
Zaterdag 7 september was het dan eindelijk zover, “de kick off” van ons jubileumjaar. Voor het scoutingclubhuis van de Boerhaavegroep stonden een metershoge Abraham en Sara.
Alle jeugdleden en hun ouders, sponsoren van het jubileumjaar en andere geïnteresseerden waren welkom om deze kick off mee te maken.
Bij aankomst bij het clubhuis kregen de jeugdleden hun groene jubileumshirt of -trui, zodat het uiteindelijk niet zwart, maar groen zag van de mensen!

Lees meer: Kickoff 50 jarig bestaan

Familiedag

Familiedag

Beste Bevers, Welpen, Kabouters, Verkenners, Padvindsters en RSV,

Familiedag, de dag dat alle ouders, broertjes en zusjes mogen meedoen op scouting. Zaterdag 17 mei zullen we laten zien wat er op scouting allemaal gebeurt en waar alle leuke gezellige verhalen vandaan komen. Deze speciale opkomst zal beginnen om 13.00 uur en duren tot 17.00 uur. Deze middag zullen er allerlei echte scoutingactiviteiten gedaan worden, met natuurlijk ook een beetje hulp en uitleg.

Lees meer: Familiedag

50 Jarig jubileum en bekendmaking winnaars logowedstrijd

Vorig jaar is een klein groepje vrijwilligers samen gaan zitten omdat in 1963 de scouting Boerhaavegroep is opgericht, wat betekent dat wij 50 jaar bestaan.  Ze hebben het plan opgepakt om van het schooljaar 2013-2014 een knallend feestjaar te maken.

Na het maken van een plan zijn er deelcommissies gevormd voor een tiental activiteiten gedurende dit jaar en zijn de voorbereidingen hiervoor in volle gang. Er wordt ook druk gewerkt aan het verzamelen van sponsoren om dit jaar te bekostigen en er is een PR-commissie ontstaan.

Lees meer: 50 Jarig jubileum en bekendmaking winnaars logowedstrijd

Vossenjacht

Dit jaar bestaat onze scoutinggroep vijftig jaar en dat wordt natuurlijk het hele jaar gevierd! De volgende activiteit op de planning is een grote vossenjacht voor het hele dorp, dus jullie mogen al jullie vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Op zaterdag 29 maart kunnen jullie vanaf 13:00 een deelnemerskaart ophalen bij ons eigen clubhuis. Jullie hebben tot 16:00 de tijd om de vijftig vossen te vinden die in het oude dorp (de wijken aan weerszijde van de
Herenstraat) rondlopen.
De normale opkomsten komen te vervallen en tijdens de vossenjacht zal de leiding geen leiding geven, die lopen namelijk als vos door het dorp. Het is dus de bedoeling dat de kinderen zelfstandig door het dorp lopen, maar als ouder/verzorger mag u natuurlijk ook meedoen!