Home

Zaterdag 19 november zal voorhout overspoeld worden door alle scouts van Scouting Boerhaavegroep. Zij zullen dit jaar met de bekende bloembollenactie in een ander jasje bij jullie langs de deuren komen.

Voorgaande jaren kwamen de scouts met deze actie zelfstandig langs de deur of verkochten ze de bloembollen in hun familie en kennissenkring. We gaan de actie dit jaar iets anders aanpakken aangezien we van vele kanten hebben gehoord dat bij de bekende actie de bloembollen te duur waren, slecht waren van kwaliteit en de keuze uit 65 verschillende pakketten te groot bleek te zijn. Daarom hebben we een nieuwe wind door de actie geblazen en voor iets nieuws gekozen.


Dit jaar zijn wij in zee gegaan met een bollenkweker die voor sommige bekend in de oren zal klinken. De bollen zullen bij kweker Koster uit Kudelstaart vandaan komen. Hij heeft samen met ons een 5-tal verschillende soorten bollenzakjes samengesteld. Denk hierbij aan de bekende tulp en de narcis. Er is een vaste prijs per zakje bollen die 3 euro zal zijn. Een deel van dit bedrag zal voor de scoutinggroep zijn om onze scouts nog meer te laten genieten van de vele leuke opkomsten die we elke week houden.
Zaterdag 19 november zullen we met alle scouts tussen 10.00 uur en 15.30 uur langs de deuren gaan in Voorhout. Tevens zal er tussen 9.30 uur en 15.30 uur een kraam van ons staan met bloembollen bij de Aldi op het Oosthoutplein. Er is ook een extra actie in deze actie gestopt. Koop je 4 zakjes bollen, dan krijg je de 5de gratis!

We zullen ons uiterste best doen om bij jullie allemaal aan de deur te komen maar wil je zeker zijn van een paar mooie bloeiers, kom dan naar de kraam op het Oosthoutplein.