Home

Voorhout,  13 oktober 2011

Steun Scouting bij PLUS van Dijk
Beste leden, ouders en verzorgers,
Na het succes van de verenigingenactie door de klanten van PLUS van Dijk vorig jaar is er besloten om de actie dit jaar te herhalen. Vorig jaar werden ruim 63.000 stemmen uitgedeeld door de klanten aan sportverenigingen in Voorhout. Dit jaar heeft PLUS van Dijk gekozen voor de sociaal-culturele verenigingen. En daar zitten wij van Scouting Boerhaavegroep ook bij!

De bedoeling is dat er zoveel mogelijk bonnen met code worden gescand en deze aan de Scouting worden toegekend. Een bon krijg je bij aankoop van elke 10 euro en soms bij enkele extra aanbiedingen. De bonnetjes kunnen dan bij de speciale scanners worden ingelezen en aan de gewenste vereniging ‘gedoneerd’.

De spaaractie loopt van 3 oktober tot en met 10 december. Door de komende weken de punten naar de Scouting te ‘doneren’ zullen wij uiteindelijk een extra steuntje in de rug krijgen. Met het extra steuntje in de rug kunnen wij weer leuke activiteiten plannen en spullen aanschaffen voor de opkomsten. Dat komt natuurlijk altijd van pas.

We hopen dat jullie voor onze groep gaan meesparen bij de PLUS van Dijk en deze actie voor de Scouting tot een succes zullen maken!

De leiding