Home

2010 is voor Scouting een feestjaar. Het is namelijk precies 100 jaar geleden dat de eerste scoutinggroep in Nederland werd opgericht. Hiervoor zijn in heel Nederland al diverse activiteiten geweest. Deze activiteiten waren alleen te bezoeken als Scoutinglid. Toch is dat jammer want er is zoveel te zien en te doen bij de Scouting. Daarom biedt Scouting Boerhaavegroep Voorhout nu alle kinderen in Teylingen de kans om eens te mee te kijken bij een Scoutingactiviteit.

Op zaterdag 23 oktober zal Scouting Boerhaavegroep haar deuren openen voor kinderen tussen de 5 jaar en 16 jaar oud. Er zullen activiteiten gedaan worden die tijdens opkomsten en kampen worden gedaan door de jeugdleden van Scouting Boerhaavegroep Voorhout. Deze middag is volledig gratis.
De middag start om 13:30 uur en zal om 17:00 uur afgelopen zijn. Scouting Boerhaavegroep Voorhout kun je vinden aan de Sportlaan 5 in Voorhout. Een kledingtip: de activiteiten van deze Open Dag zijn buiten, dus je nieuwste kleding is niet zo slim, maar een paar laarzen is altijd handig.

We zien je graag langskomen op ons mooie clubhuis om de Scouting zelf te ervaren. Voor een indruk van de activiteiten en Scouting kun je terecht op www.boerhaavegroep.nl