Home

De bloembollenactie is er weer!!

Na een succesvolle actie van vorig jaar is hij er dit jaar weer; de bloembollenactie!! Dit jaar hebben we hem wel in een ander jasje gestoken; de SMALL actie.

In deze actie is de keuze van de pakketten verkleint tot 16 pakketten. Alle Jeugdleden hebben 9 oktober hun bekende bloembollenactie pakket weer meegekregen naar huis. De actieperiode is 2 weken en zal tot 23 oktober lopen. Voor de best verkopende jeugdleden is er natuurlijk ook aan het einde van de actie een leuk presentje.

Heb je geen jeugdlid aan de deur gehad? Dat kan, deze actie is een actie die de jeugdleden aan familie, vrienden en kennissen zelfstandig verkopen. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat sommige van jullie wel een jeugdlid aan de deur zijn geweest! Maar als je geen jeugdlid bent tegengekomen en wel graag een pakketje bloembollen wilt bestellen kan dat uiteraard!! Op 23 oktober is de open dag op scouting bij ons clubhuis de woelige stal. Daar zullen wij de hele tijd aanwezig zijn om nog bloembollen te verkopen. Je kan de gewenste bloembollen dus tot 16.00 uur bij ons tijdens de open dag in de woelige stal bestellen!!

Dus in het kort:
Wie;   alle jeugdleden
Wat;   bloembollenactie
Wanneer;  9 oktober tot en met 23 oktober
Waar;   23 oktober in ons clubhuis de woelige stal (tijdens de open dag)

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes de bloembollenactie commissie