Home

Begin november 2009 is de nieuwe vestiging van Rabobank Bollenstreek geopend in Voorhout. Ter ere hiervan organiseert de Rabobank een coöperatiepitch. Voor deze pitch konden verenigingen en stichtingen een projectvoorstel indienen waarvoor de Rabobank een bedrag van totaal €5.000 beschikbaar stelt. Nu kunnen alle inwoners van Voorhout bepalen welk project de hoofdprijs verdient. Iedereen die stemt maakt bovendien kans op een wielertenue van de Rabobank.

 

Er kwamen tientallen aanvragen binnen bij de Rabobank. De leden van het coöperatiefonds Teylingen hebben vijf projecten geselecteerd die strijden om de hoofdprijs van €2.500. De projecten die geselecteerd zijn:
• Handbalvereniging Foreholte, voor de aanschaf van nieuwe buitenverlichting
• Historische Kring Voorhout, voor de aanschaf van een of twee nieuwe vitrines
• Stichting het Boerhaavehuis, voor de aanschaf van een zonnewijzer in de tuin
• Scouting Boerhaavegroep Voorhout, voor de aanschaf van een bakfiets
• Voedselbank Voorhout, voor de aanschaf van een koel- vriescombinatie

Stemmen
Vanaf maandag 25 januari tot dinsdag 16 februari kunnen alle inwoners van Voorhout hun stem uitbrengen op hun favoriete project. De stembiljetten zijn verkrijgbaar bij de Rabobank in Voorhout. Het project met de meeste stemmen ontvangt een bedrag van maar liefst €2.500, het project dat tweede wordt ontvangt een bedrag van €1.500 en het project dat derde wordt ontvangt een bedrag van €1.000. Stemmen kan op het nieuwe kantoor van Rabobank Bollenstreek aan de Herenstraat 45A in Voorhout. Iedereen die stemt maakt bovendien kans op één van de drie officiële wielertenues van de Rabobank. Uit alle stemmen worden er drie getrokken die een tenue ontvangen.

Woensdag 17 februari 2010 om 12.30 uur is de feestelijke bekendmaking van de drie winnaars. Erik Hartman, directeur van Rabobank Bollenstreek, zal dan de drie cheques overhandigen aan de projecten met de meeste stemmen.