Home

Dit jaar hebben we een nieuwe actie opgezet, de bloembollenactie.  Tussen 10 en 24  oktober hebben jullie allemaal heel hard je best gedaan om verschillende bloembollenpakketten te verkopen aan jullie familie, vrienden, buren en ga zo maar door. Na deze 2 actieweken was het de beurt aan de bloembollenactie commissie om in actie te komen.

Het was tijd voor de leuke taak van het tellen en bestellen van al jullie bestellingen. Na een hele middag tellen, controleren, tellen, controleren en nog eens tellen en controleren kwam er een hele grote bestelling uit. Jullie hebben met elkaar voor ruim €3400,- aan bloembollenpakketten verkocht!!! Nu alles geteld was en de bestelling gedaan was bij het bedrijf, was het wachten tot alles bezorgd zou worden. Op 11 november werd alles op scouting geleverd. De bollen zaten nog niet netjes in de zakjes per bestelling dus was het de taak van de bloembollencommissie en een paar helpende handen om alles netjes samen te stellen zodat jullie de juiste bestellingen mee zouden krijgen op zaterdag 14 november.

Door jullie goede hulp krijgen we ruim €1200,- voor de groep! Daar worden weer leuke dingen van gedaan! Uiteindelijk zijn we zeer tevreden over de verloop van de actie en hopen dat jullie volgend jaar weer zo actief meehelpen!!

Groetjes van de bloembollenactie commissie