Home

Nieuwe Bloembollenactie op Scouting!

Zaterdag 10 oktober ontvangen alle Voorhoutse scouts een 'bloembollenactie pakket' met daarin o.a. een prachtige folder waarin allerlei bloembollenpakketten te vinden zijn. Het is de bedoeling dat iedereen tussen 10 en 24 oktober langs gaat bij bijvoorbeeld familie, vrienden, buren, leraren om te vragen of zij mee willen doen met onze bloembollenactie en dus bloembollen uit folder willen bestellen.
Klik hier voor meer bestelformulieren

Na 2 actieweken neem je het complete 'bloembollenactie pakket' met daarin de folders, de lege en ingevulde bestelformulieren en het geld van de bestelde bloembollenpakketten weer mee naar scouting. Op 14 november krijg je de bij jou bestelde pakketten tijdens je opkomst zodat je ze langs kan gaan brengen bij de personen die de pakketten bij jou hebben besteld. Dan kunnen ze precies op tijd gepland worden om in het voorjaar de tuin of het balkon op te fleuren.


Een deel van de opbrengst van de actie is voor onze clubkas! Dus hoe meer er binnen de Boerhaavegroep verkocht wordt, des te meer verdienen we voor in de clubkas! Doe allemaal dus heel goed je best, want voor de beste verkoop(st)er van deze actie ligt een leuke verrassing klaar!

Nog even in het kort:

Wat
 Bloembollenactie
Wie
 Familie, vrienden, kennissen, buren... Iedereen die van bloemen houdt
Wanneer
 van 10 tot 24 oktober
Inleveren
 24 oktober (inclusief het geld) bij je speltakleid(st)er
Bestelde pakketten uitdelen
 14 november

Op zaterdag 10 oktober start de actie en ontvangen alle leden het informatie pakket. Als je na het lezen van dit complete 'bloembollenactie pakket' nog vragen hebt, kun je dit via de mail doen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je kan ook bellen met de bloembollenactie commissie op het nummer 06-28643602

Heel veel succes!
De bloembollencommissie