Home

Allemaal in de polonaise!

Vrijdag 20 februari was het weer zover, het grote carnavalsfeest op scouting voor jong en oud.

De avond werd om 18.30 uur geopend door een bezoek van Carnavalsvereniging de Bokken. Onder muzikale begeleiding van pretband de Mexicano’s gaven de dansmariekes een optreden en speelde de Mexicano’s aansluitend een aantal feest- en carnavalsnummers en werd er massaal meegelopen in de polonaises die daarop volgde.

 

 

Na de polonaise werd Dominique uitgeroepen tot de 'Grote Bok' van de Scouting Boerhaave en ging vervolgens voorop in (alweer de volgende) polonaise.

 

Hierna moesten de Bokken en de Mexicano’s ons helaas weer verlaten omdat ze nog een drukke avond voor de boeg hadden.

Maar het vertrek van de Bokken mocht de pret natuurlijk niet drukken. Het was de hoogste tijd geworden voor de optredens van de verschillende speltakken die wat leuks hadden ingestudeerd. En dat alles werd natuurlijk beoordeeld door een echte driekoppige jury.

Aan het einde van de avond werden er de prijzen uitgedeeld voor de beste kostuums en de beste optredens. Tenslotte na de uitreiking werden er nog een paar feest- en carnavalsnummers gedraaid en werden de laatste kilometers polonaise gelopen. Kortom, het was een hele gezellige avond en kom volgens jaar allemaal weer naar het enige echte carnavalsfeest op scouting!

 

Klik hier voor de leukste foto's van het carnavalsfeest en de playbackshow op scouting 2009!