Home

Op zomerkamp naar Mook

 
In de zomer op vakantie gaan is leuk. Met scouting op zomerkamp gaan is nog leuker, vooral als de hele groep tegelijk op kamp gaat. Dit jaar gaan alle speltakken van de Boerhaavegroep in Voorhout samen op kamp in Mook, van 18 tot en met 25 augustus.

Bij alle scouts van de Boerhaavegroep begint het al te kriebelen: nog maar een paar nachtjes slapen, en dan gaan we naar Wonderland! Want dat zal het feestelijke thema zijn van het groepskamp. De leiding van Scouting Boerhaavegroep organiseert elk jaar zomerkampen voor alle speltakken apart. Er is maar één keer in de vijf of zes jaar een groepskamp, waardoor het zomerkamp dit jaar dus extra bijzonder is.

Terwijl de jeugdleden al aan het bedenken zijn welke knuffels mee mogen op kamp en welke thuis moeten blijven, is de leiding nog druk bezig het kamp tot in de puntjes voor te bereiden. Het hele zomerkamp zullen er spelletjes in het thema gespeeld worden en de koks hebben zelfs de cursus ‘Koken op zijn Wonderlands’ gevolgd, om ook de maaltijden een feest te maken. Alle scouts en hun leiding hebben al heel veel zin om op kamp te gaan. Nu maar hopen dat het weer ook meewerkt om het een geslaagd kamp te laten worden!