Home

Clubhuis Boerhaavegroep even onderdeel van Wonderland

 
Zaterdag 16 juni werd er op het clubhuis van de Boerhaavegroep een Open Dag gehouden. De leiding had een speciaal spellenparcours bedacht. Zowel binnen als buiten waren activiteiten die voor de ‘echte’ Scouts een peuleschil waren. De spellen waren vooral bedoeld voor de nieuwsgierige kinderen en soms ook ouders. De middag begon zonnig en droog. Al snel waren alle activiteiten druk bezet.
Uit het niets kwam daar ineens Alice aan. Zij was samen met de Hartenkoningin en Tweeliedom en Tweeliedee naar Voorhout gekomen. Ze vonden die spellen en al die kinderen wel wat apart, maar vermaakten zich enorm. De koningin had het zo gezellig dat ze besloot om alle kinderen van de Boerhaavegroep uit te nodigen in Wonderland. Dan zouden ze eens echt leuke spellen gaan doen.

Naast al deze festiviteiten was het continu druk bij de informatiekraam. We hopen dan ook dat iedereen het leuk heeft gehad. Wil je de Open Dag opnieuw beleven, kijk dan op de foto-site voor de foto’s van deze middag.

De Open Dag werd mede mogelijk gemaakt door Haar Stijl (Monique van Gils, tel. 06 – 15 53 12 48 of  0252 – 21 17 14).
Themakleding werd verzorgd door Verhuur Themakleding Floorisant. Voor informatie hierover surf je naar www.floorisant.nl

De organisatie van de Open Dag wil deze twee bedrijven bedanken voor hun medewerking en inzet om de dag goed te laten verlopen.

De Opendagcommissie