Algemeen

Scouting Boerhaavegroep verkoopt bloembollen

Zaterdag 3 oktober vindt de jaarlijkse bloembollenactie van de Scouting Boerhaavegroep uit Voorhout plaats. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur gaan de jeugdleden langs de deuren van Voorhout en verkopen zij met veel plezier krokussen, tulpen, narcissen en blauwe druifjes.

Zo vlak voor de winter een perfect moment om de bollen te planten. Zo heeft u uw tuin klaar voor het voorjaar en draagt u daarnaast bij aan het voortbestaan van onze club. Zorg dus dat u thuis bent.

Ook dit jaar hebben we weer 4 soorten bloembollen geselecteerd:

  • Rode tulpen (15 stuks per zakje)
  • Gele narcis (15 stuks per zakje)
  • Blauwe druifjes (35 stuks per zakje)
  • Blauw-wit gestreepte krokussen (25 stuks per zakje)

De zakjes bloembollen kosten 3 euro per stuk en 4 zakjes voor 10 euro.

 

Lees meer: Scouting Boerhaavegroep verkoopt bloembollen

Fijne feestdagen

De Boerhaavegroep wenst u fijne feestdagen en een avontuurlijk 2015 border=

Zaterdag 3 januari beginnen de opkomsten weer.

 

 

 

Eerste opkomt

Hallo Bever, Kabouter, Welp, Padvindster, Verkenner, RSV, ouders/verzorgers,

Voor de meeste zit de vakantie er nu toch echt bijna op en zijn er weer een hoop verhalen over de zomerkampen te vertellen. Gelukkig begint het seizoen van Scouting dan ook op zaterdag 25 augustus. Mochten er nog spullen kwijt zijn na het zomerkamp is het die dag natuurlijk een uitgelezen kans om de gevonden voorwerpenbak door te zoeken. Deze zal in de gang staan.

Lees meer: Eerste opkomt

Nieuw Seizoen Scouting

Hallo Bever, Kabouter, Welp, Padvindster, Verkenner, RSV, ouders/verzorgers,

Voor de meeste zit de vakantie er nu toch echt bijna op. Gelukkig begint het seizoen van Scouting ook weer bijna, namelijk op zaterdag 6 september. Mochten er nog spullen kwijt zijn na het zomerkamp is het die dag natuurlijk een uitgelezen kans om de gevonden voorwerpenbak door te zoeken. Deze zal in de gang staan.

Aan de opkomsttijden is niks veranderd, maar voor de duidelijkheid toch nog even hieronder een overzichtje:

Lees meer: Nieuw Seizoen Scouting

Carnaval 2012

“Carnaval”
Beste Bevers, Welpen, Kabouters, Verkenners, Padvindsters en RSV,

In het weekend van 18 en 19 februari is het weer Carnaval in Voorhout Bokkendorp. Om alvast in de stemming te komen willen we op vrijdag 17 februari vanaf 18:00u met alle leden van de Boerhaavegroep een feestje bouwen. Omdat polonaise lopen veel energie kost gaan we eerst met z’n allen iets lekkers eten. Je hoeft dus niet gegeten te hebben als je naar scouting komt.

Lees meer: Carnaval 2012

Vlotten bouwen met Groep 8 Andreasschool

Scoutinggroep Boerhaave was gevraagd om als onderdeel van de Koningsspelen bij de Andreasschool een workshop vlotten bouwen te geven. In typische Voorhouts feestweer gingen de eerste kinderen van Groep 8 aan de slag. Twee groepjes kregen uitleg van Leon, Rosanne en Michael. Aan het begin werd er nog even geklaagd over de regen, maar al snel voerde enthousiasme de boventoon. Binnen een kort tijd hadden de kinderen zelf een mooi vlot in elkaar gezet met twee tonnen, touw en een paar palen.

Lees meer: Vlotten bouwen met Groep 8 Andreasschool

Kerstbrunch


24 december was het weer zover, de jaarlijkse kerstbrunch op scouting! In een versierde zaal stonden tafels klaar om aan te eten. De bevers hadden ook meegeholpen met de versiering, zij hadden zelf een kerstboom gemaakt! Na een tijdje stonden er weer vele hapjes klaar om door de feestelijk geklede kinderen en leiding opgegeten te worden. Er was zelfs te veel lekkers om kwijt te kunnen op de tafels! Sommigen haalden drie rondes eten, terwijl anderen na twee rondes wel vol zaten.

Lees meer: Kerstbrunch

Carnaval 2013

Beste Bevers, Welpen, Kabouters, Verkenners, Padvindsters en RSV,

In het weekend van 9 en 10 februari is het weer Carnaval in Voorhout Bokkendorp. Om alvast in de stemming te komen willen we op vrijdag 8 februari vanaf 17:30u met alle leden van de Boerhaavegroep een feestje bouwen. Omdat polonaise lopen veel energie kost gaan we eerst met z’n allen lekker pannenkoeken eten! Je hoeft dus niet gegeten te hebben als je naar scouting komt.

Lees meer: Carnaval 2013

Scouting Boerhaavegroep fleurt je op.

Zaterdag 19 november zal voorhout overspoeld worden door alle scouts van Scouting Boerhaavegroep. Zij zullen dit jaar met de bekende bloembollenactie in een ander jasje bij jullie langs de deuren komen.

Voorgaande jaren kwamen de scouts met deze actie zelfstandig langs de deur of verkochten ze de bloembollen in hun familie en kennissenkring. We gaan de actie dit jaar iets anders aanpakken aangezien we van vele kanten hebben gehoord dat bij de bekende actie de bloembollen te duur waren, slecht waren van kwaliteit en de keuze uit 65 verschillende pakketten te groot bleek te zijn. Daarom hebben we een nieuwe wind door de actie geblazen en voor iets nieuws gekozen.

Lees meer: Scouting Boerhaavegroep fleurt je op.

Steun Scouting bij PLUS van Dijk

Voorhout,  13 oktober 2011

Steun Scouting bij PLUS van Dijk
Beste leden, ouders en verzorgers,
Na het succes van de verenigingenactie door de klanten van PLUS van Dijk vorig jaar is er besloten om de actie dit jaar te herhalen. Vorig jaar werden ruim 63.000 stemmen uitgedeeld door de klanten aan sportverenigingen in Voorhout. Dit jaar heeft PLUS van Dijk gekozen voor de sociaal-culturele verenigingen. En daar zitten wij van Scouting Boerhaavegroep ook bij!

Lees meer: Steun Scouting bij PLUS van Dijk