Home

Zaterdag 4 december was er een belangrijk moment voor de huidige groep bij de RSV. Marloes Ruiten had ontdekt dat van de huidige groep van 11 jongens en meiden er geen één geinstalleerd was. Alleen Jeroen was ooit geinstalleerd en dat vroeg natuurlijk om een grote installatie van alle leden en nieuwe begeleiding (BUG).

Om 15:00 werd er begonnen met het installeren. Helaas kon Marloes Ruiten en Susan hier niet bij aanwezig zijn, maar zij zullen nog wel worden meegenomen bij een volgende opkomst. De wet en belofte waren via de mail verspreidt, maar al gauw werd het duidelijk dat niet iedereen het geleerd had.

Marloes van Beek trapte af en wist als een van de weinige de wet uit haar hoofd. De meeste kwamen wel met de juiste woorden, maar niet helemaal in de goede volgorde. Als het echt wat lastig werd, werd er wel wat gesmokkeld door de BUG of via een mobieltje.

Na het nazeggen van de belofte werd de ‘nieuwe’ RSV-er gefeliciteerd door Jeroen en Jurrian. Als laatste was Jurrian aan de beurt. Ook al had hij 10 voorbeelden gehad, maakte hij toch nog wat fouten in de wet. Gelukkig voor hem hielpen de Sherpa’s hem door de wet. Nadat Koen hem de belofte had afgenomen was hij ook echt BUG en was het tijd om de rest van het sneeuwballengevecht af te maken.