Home

Nog maar twee weken school en de zomervakantie gaat beginnen (sommige hebben al vakantie natuurlijk). Dit betekent helaas ook het einde van het seizoen voor Scouting. De laatste opkomst wordt gehouden op vrijdag 24 juni 2011. Dit kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan!
Daarom hebben wij voor jullie een gezellige avond op de planning, namelijk een movie night. Deze filmavond is voor alle padvindsters, verkenners en RSV. De avond zal beginnen om 21:00 en tot een einde komen rond 23:00. Met het leidingteam zullen wij ervoor zorgen dat de avond een gezellige afsluiter van het seizoen zal worden en er kan worden uitgekeken naar het zomerkamp. Heb jij iets speciaals wat jou filmavond compleet maakt, dan mag je dat natuurlijk meenemen! Kan je er jammer genoeg niet bij zijn, geef dit dan ook even door aan de speltakleider.

Dus nog even in het kort:
Wat: laatste opkomst, movie night
Wie: Padvindsters, Verkenners, RSV
Waar: clubhuis de Woelige Stal
Wanneer: vrijdag 24 juni 2011
Hoe laat: 21:00 – 23:00

De gewone opkomst op zaterdag 25 juni komt hiermee te vervallen.
Na 24 juni zijn er geen opkomsten meer, maar natuurlijk nog wel het zomerkamp. Over de eerste opkomst van seizoen 2011-2012 krijgen jullie later in de vakantie nog een brief.
Met zomerse groeten,

De leiding