Home

Vrijdag om 17.30 uur was het weer zo ver! Het weekendkamp van de kabouters was begonnen. Met 19 kabouters was een gezellige beestenboel. Eerst werden de matjes, luchtbedden en slaapzakken klaar gelegd, daarna was het tijd voor een lekker bord patat met frikandel, kroket of kaassoufle en appelmoes. Na het eten gingen we met z’n allen een film kijken op groot scherm in het stamhok. Was het een vogel, was het vliegtuig, was het een kikker? Nee het is Underdog die een hap neemt neemt uit de criminaliteit!

Na de film werd een verwoede poging gedaan een kampvuur op te stoken, om marshmallows te roosteren. Helaas werd het toen duidelijk dat vrijdag de 13e ook echt ongeluk gaf, aangezien het hout te nat was. Daarna gebeurde er ook twee ongelukken, waardoor in ieder geval Inge met een verstuikte pols niet meer verder kon met het weekendkamp. Dat was echt enorm balen!

’s Nachts werden de kinderen wakker gemaakt voor een ouderwets nachtspel. De kinderen moesten in het bos leidings zoeken die kaarten bij zich hadden. Ze moesten daarbij uitkijken voor de enge mannen en vrouwen die zich ook in het bos bevonden. Na het nachtspel kon iedereen weer lekker verder slapen.

De volgende dag zijn alle kabouters lekker naar het zwembad poelmeer geweest. Moe, maar voldaan konden de kinderen om 16.00 uur opgehaald worden door de ouders. Het was weer een erg gezellig weekendkamp en we kijken al enorm uit naar het zomerkamp dat minstens net zo gezellig zal zijn.