Home

Nog maar twee weken school en de zomervakantie gaat beginnen! Dit betekent helaas ook het einde van het seizoen voor Scouting. De laatste opkomst wordt gehouden op vrijdag 24 juni 2011. Dit kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan!
Daarom hebben wij voor jullie een geweldige avond op de planning, namelijk een disco/talentenjacht. Deze talentenjacht is voor alle bevers, kabouters en welpen. De avond zal beginnen om 19:00 en tot een einde komen om 20:30. Maar bij elke talentenjacht horen natuurlijk ook spetterende acts! Kan je dansen, zingen of heb je een ander talent dat je graag wil laten zien? Geef je dan op bij je speltakleider door een email te sturen met je naam en de naam van je act. De beste acts gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis! Om de talentenjacht en het scoutingseizoen feestelijk af te sluiten, eindigen we met een swingende disco. Kan je er jammer genoeg niet bij zijn, geef dit dan ook even door aan de speltakleider.

Dus nog even in het kort:
Wat: laatste opkomst, disco/talentenjacht
Wie: Bevers, kabouters en Welpen
Waar: clubhuis de Woelige Stal
Wanneer: vrijdag 24 juni 2011
Hoe laat: 19:00 tot 20:30

Dresscode: Glitter en Glamour!!
Meenemen: benodigdheden voor de act (denk aan muziek)

De gewone opkomst op zaterdag 25 juni komt hiermee te vervallen.

Na 24 juni zijn er geen opkomsten meer, maar natuurlijk nog wel het zomerkamp. Over de eerste opkomst van seizoen 2011-2012 krijgen jullie later in de vakantie nog een brief.

Met zomerse groeten,

De leiding