Home

Ja ja, de Bevers hebben weer een geweldig weekendkamp gehad! Dit keer was het thema disco. Lekker dansen, zingen en uit je bol gaan. Het stamhok was omgebouwd tot disco, vol met discolampen en een podium. Maar wat heb je nog meer nodig voor een echte disco?!

De kinderen waren het al snel eens: een DJ met muziek. Zo kwam DJ Sander, maar er was één probleem. Op weg naar clubhuis ‘De woelige stal’ was DJ Sander al zijn cd’s verloren. Hij vroeg de kinderen om hulp en of ze buiten in het donker wilden helpen met zoeken. Natuurlijk wilden de Bevers dat en na een spannende en vooral natte zoektocht waren alle cd’s weer terug. Het feest kon beginnen en de kinderen hebben de hipste discomoves geleerd en gedanst tot in de late uurtjes. Nog even voor het slapen gaan een film gekeken, zodat alle ogen dichtvielen en het stil werd in het clubhuis. Die volgende ochtend hebben de Bevers een heerlijk ontbijtje op bed gehad. Na het ontbijt, om in het thema te blijven, hebben we disco kleurplaten gemaakt en nog lekker buiten gespeeld. ’s Middags kwam het weekendkamp tot zijn einde en gingen de Bevers uitgeput, maar tevreden, naar huis.
De leiding heeft nog nooit zo’n leuke disco meegemaakt en is ervan overtuigd dat het een zeer geslaagd weekendkamp is geweest.

Lieve Groetjes,

De Beverleiding