Home

IMG 0940 resizeZaterdag 6 januari opende we het jaar 2018 met een groots spel. Een vreemde kist was gevonden en moest geopend worden. Dit konden de leden de Boerhaavegroep doen, door allerlei opdrachten te voltooien en uiteindelijk de sleutel te vinden. Met sterretjes en een lekker drankje kon getoast worden op een goed en uitdagend 2018!

 

Om 14.00 uur stroomde het terrein van Scouting Boerhaavegroep Voorhout vol met de jeugdleden. 'Wat een vreemde kist staat er midden op het grasveld!' Gelukkig lag er een brief bij. Een scout was de sleutel verloren tijdens Oud en Nieuw! Hij vroeg onze hulp om de sleutel te vinden. Door middel van een spellenparcours kregen de scouts letters, waarmee een zin gevormd werd en de vindplaats van de sleutel bekend werd.

De spellen varieerden van het onthouden van voorwerpen tot een kerstbomenparcours. Bij het voltooien van het spel, kreeg het groepje twee letters, waarmee de zin '…' gevormd kon worden. Daar lag de sleutel! In de kist zaten sterretjes, die waren vast nog over van Oud en Nieuw. Zo konden we de eerste opkomst van 2018 feestelijk afsluiten en toasten op een goed en uitdagend jaar samen met de jeugdleden, leiding en de ouders.

>> Bekijk alle foto's op de fotosite <<